Hladkou mouku nasypeme do mísy, přidáme žloutky, moučkový a vanilkový cukr, měkké máslo a trochu nastrouhané citronové kůry. Vypracujeme hladké těsto, které dáme odležet do lednice – klidně i do druhého dne. Poté ho rozválíme na tenký plát, ze kterého vykrajujeme různé tvary tvořítky. Polovinu tvarů přitom uděláme s vnitřním vykrojeným kolečkem. Vykrájené tvary přendáme na plech vyložený pečicím papírem a vložíme do trouby předehřáté na 160 °Celsia. Pečema asi 10 minut dorůžova. Necháme vychladnout. Vychladlé kousky slepujeme nutellou, vždy jeden plný kousek (spodní) a druhý vykrojený (s malým kolečkem) – horní kousek. Slepené linecké cukroví dáme do krabice (ne papírové) a necháme na chladném místě změknout. Před podáváním podle chuti posypeme moučkovým cukrem.
Hladkou mouku nasypeme do mísy, přidáme žloutek, moučkový cukr, měkké máslo a trochu nastrouhané citronové kůry. Vypracujeme hladké těsto, které dáme odležet do lednice. Poté ho rozválíme na tenký plát, ze kterého vykrajujeme různé tvary tvořítky. Polovinu tvarů přitom uděláme s vnitřním vykrojeným kolečkem. Vykrájené tvary přendáme na plech vyložený pečicím papírem a vložíme do trouby předehřáté na 160 °Celsia. Pečema asi 10 minut dorůžova. Necháme vychladnout. Vychladlé kousky slepujeme nutellou, vždy jeden plný kousek (spodní) a druhý vykrojený (s malým kolečkem) – horní kousek. Slepené linecké cukroví dáme do krabice (ne papírové) a necháme na chladném místě změknout. Před podáváním podle chuti posypeme moučkovým cukrem.